Bedemand Allerød

Din lokale bedemand i Allerød

Bedemand Allerød

Din lokale bedemand findes på adressen Gydevang 18, 3450 Allerød

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

Hjertebegravelse bedemand Allerød

Bedemand Allerød - Lillerød kirke Hjertebegravelse har eksisteret i over 10 år, og startede som en enkelt forretning, men har med årene åbnet flere lokalkontorer flere steder i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Hjertebegravelse har, med deres meget engagerede bedemænd, lagt vægt på fra starten, at det skal være en smuk og mindeværdig afsked, uden noget mellem linjerne. Overblik over planlægningen og gennemsigtighed er deres nøgleord. Den højeste service, uden kompromis.

Bedemand Allerød lokationer

Hjertebegravelse ligger flere steder i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og som navnet indikerer, har de hjertet med, i alle henseender.

Når man mister en man holder af, er sorgen ofte svær, og derfor er det vigtigt at finde en bedemand i Allerød med hjertet på det rette sted, så bedemanden, i fællesskab med de pårørende, kan danne rammerne for en smuk afsked. En bedemand, som har forståelse for deres situation, og som kan give de pårørende en tryghed for hele processen, så de har tid til at bearbejde sorgen sammen med familien.

Bedemand Allerød

Hos Hjertebegravelse i Allerød bliver der lagt særligt vægt fra starten på, at det skal være en smuk og mindeværdig afsked, uden noget mellem linjerne. I Allerød har vi meget engagerede bedemænd, som har et særligt overblik over planlægningen. Allerød bedemanden leverer altid den højeste service, og det er uden kompromis.

Pris eller kvalitet?

Bedemand Allerød Prisoverslag Bestilling af en bisættelse eller begravelse er en tillidssag. Der er stor forskellige på priser på markedet. Det skyldes i høj grad den forskel, der er mellem kvalitet og service. Det kan være svært at vælge, hvor du skal bestille fra. Men husk på ærgrelse over dårlig vejledning og service som huskes længere end glæden ved en lav pris.

Prisen på en bisættelse eller begravelse hos en bedemand i Allerød er afhængig af, hvad man køber. Vi har opstillet et par eksempler på prisen på en begravelse eller bisættelse, som kan ses her. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud, som passer dine præferencer og prisleje.

Tryghed hele vejen med bedemand Allerød

Når man mister en man holder af, er sorgen ofte svær, og derfor er det vigtigt at finde en bedemand Allerød med hjertet på det rette sted, så bedemanden, i fællesskab med de pårørende, kan danne rammerne for en smuk afsked.  En bedemand, som har forståelse for deres situation, og som kan give de pårørende en tryghed for hele processen, så de har tid til at bearbejde sorgen sammen med familien.

Ring nu på 72 24 72 00 eller udfyld formularen

  Pårørende til Inge Jeppesen

  “Henrik er den bedemand jeg ville ønske alle ville vælge,
  han har gjort meget mere end jeg havde drømt om”

  Pårørende til Svend Albert Sommer

  ”Bedemanden har været virkelig sød og god”

  Pårørende til Lasse Frisch

  “Vi været fuldt ud tilfredse med jeres service, og har været virkelig glad for forløbet.
  Vi kan varmt anbefale jer.”

  Pårørende til Egon Thomsen

  “Ejvind har været super god i forløbet, han havde endda arrangeret ceremonien med den præst vi gerne ville bruge. Alt i alt et godt forløb.”

  Mille – pårørende til Elizabeth Stark

  ”Jeg var super tilfreds med forløbet. Bedemanden har været hurtig og effektiv. Især fordi svigermor blev hentet samme dag. Bedemanden var ikke for “følelses-agtig”, hvilket var præcist hvad vi havde brug for i situationen. Jeg kan varmt anbefale Hjertebegravelse til andre.

  Pårørende til Ingrid Østergaard

  ”Jeg og familien er yderst tilfreds med bedemanden Bjørns professionelle tilgang til opgaven. Alt forløb yderst tilfredsstillende. Og jeg vil anbefale Hjertebegravelse til alle.”