Bedemand Hillerød

Vi er der når du har brug for os døgnet rundt

Bedemand Hillerød

Bedemanden hos Hjertebegravelse Hillerød har altid hjertet med. Det vil sige, at vi gør alt hvad vi kan, for at virkeliggøre dine behov og ønsker. Service og kvalitet er to af de allervigtigste ting for os i forbindelse med Hjertebegravelse Hillerød, og derfor yder vi netop dét ekstra for dig. Vi mener ikke at det er de pårørende, som skal stå med alt arbejdet og planlægningen af det praktiske omkring højtideligheden, da vi ved hvor meget det betyder og fylder, når man har mistet en.

Derimod hvis du ønsker at gøre noget selv, eksempelvis købe blomster, så er det også muligt. Det finder vi ud af i samtale med hinanden. God service for os, er at lytte til dine ønsker og idéer, og derefter efterleve dem, også selvom det ikke er den nemmeste løsning. Vi rådgiver altid efter vores mange års erfaring, og sikrer os at vores rådgivning passer til jeres behov.  Vi er selvfølgelig til rådighed 24/7 og du må hellere stille et spørgsmål for meget end et for lidt. Du vil opleve at vi altid tager den tid du har brug for, og at vi støtter jer igennem hele forløbet.

Er der forskellige slags begravelser eller bisættelser?

Hillerød kirke Oftest foregår en højtidelighed i en kirke med en præst, men sådan behøver det nødvendigvis ikke være. Hos bedemand i Hillerød kan du nemlig selv bestemme hvordan ceremonien skal foregå når der er afsked med afdøde. Nogle ønsker ikke en præst, andre ønsker selv at tage musik med. Vi tilbyder også at stå for højtideligheden hvis det ønskes.

Bedemand i hillerød støtter hele vejen

Mange ønsker selv at stå for ceremonien i et kapel, det vil sige at de pårørende selv siger et par ord, selv styrer musikken og styrer hvordan der bliver sagt farvel. På den måde bliver det helt personligt og som man selv ønsker det. Dette tales selvfølgelig igennem, så vi i samarbejde kan få skabt den helt rigtige afsked til den du har mistet. Den indledende samtale bliver enten taget hos dig i dit hjem eller i et af vores hyggelige samtalelokaler.

Hjertebegravelse Hillerød kan findes på adressen Frederiksværksgade 89B, 3400 Hillerød. Eller kom ind og tal om Min sidste vilje på vores samtalekontor på Skansevej 24, 3400 Hillerød.

Du kan kontakte os alle dage på enten telefon 72 24 72 00 eller E-mail på

[email protected]

Hjertebegravelse har bedemand med  døgnvagt 24/7 – klar til at hjælpe dig hele døgnet.

Herunder kan du se de byer, hvor du kan finde Hjertebegravelse ApS.

Hjertebegravelse Hillerød

Ring nu på 72 24 72 00 eller udfyld formularen

  Pårørende til Inge Jeppesen

  “Henrik er den bedemand jeg ville ønske alle ville vælge,
  han har gjort meget mere end jeg havde drømt om”

  Pårørende til Svend Albert Sommer

  ”Bedemanden har været virkelig sød og god”

  Pårørende til Lasse Frisch

  “Vi været fuldt ud tilfredse med jeres service, og har været virkelig glad for forløbet.
  Vi kan varmt anbefale jer.”

  Pårørende til Egon Thomsen

  “Ejvind har været super god i forløbet, han havde endda arrangeret ceremonien med den præst vi gerne ville bruge. Alt i alt et godt forløb.”

  Mille – pårørende til Elizabeth Stark

  ”Jeg var super tilfreds med forløbet. Bedemanden har været hurtig og effektiv. Især fordi svigermor blev hentet samme dag. Bedemanden var ikke for “følelses-agtig”, hvilket var præcist hvad vi havde brug for i situationen. Jeg kan varmt anbefale Hjertebegravelse til andre.

  Pårørende til Ingrid Østergaard

  ”Jeg og familien er yderst tilfreds med bedemanden Bjørns professionelle tilgang til opgaven. Alt forløb yderst tilfredsstillende. Og jeg vil anbefale Hjertebegravelse til alle.”