Bedemand Birkerød

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet

BEDEMANDEN I BIRKERØD

Din lokale bedemand findes på adressen Bistrupvej 68, 3460 Birkerød

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

Hjertebegravelses lokale bedemand i Birkerød

Bedemand Birkerød - Birkerød kirkeHer vil du altid blive mødt af vores kompetente og sympatiske medarbejdere.

Du kan altid kontakte os på vores telefon 72 24 72 00 eller på vores mailadresse [email protected]

Vores bedemænd kan kontaktes døgnet rundt og er altid klar til at yde den ekstra service for dig.

Derfor skal du vælge Bedemanden i Birkerød

Det kan være svært at adskille bedemænd fra hinanden. Mange vil blive forblændet af en billig pris. Men husk – hvis prisen virker for billig, så er det typisk også fordi, den er det. Pris og kvalitet hænger også sammen, når det kommer til bedemænd. Hos Hjertebegravelse er en af de vigtigste ting service. Service er for os altafgørende.

Vi ønsker, at alle vores kunder finder tryghed hos os, og har følelsen af at de bliver taget i hånden gennem den hårde proces, som det er at sige farvel til sine kære. Du skal derfor vælge Hjertebegravelse i Birkerød og vores bedemænd, hvis du ønsker et smukt sidste farvel til dine kære.

Kyndig vejledning af vores bedemænd i Birkerød

For mange af vores kunder er det første gang, at de er i dialog med en bedemand. Vi har fuld forståelse for, at du nødvendigvis ikke er helt overbevist om, hvad de næste steps er. Her kommer vores kyndige bedemænd ind i billedet. Vores lokale bedemænd i Birkerød har mange års erfaring med at hjælpe med hele processen med en bisættelse eller en begravelse. Vores bedemænd står derfor altid til rådighed, hvis du er i tvivl om hvad der skal ske, eller du mangler idéer til, hvordan du bedst mulig tager en smuk afsked med den, du har mistet.

Bedemand Birkerød og omegn

Birkerød BedemandHvis du er på udkig efter en bedemand i Birkerød, Allerød, Østerbro eller steder i Nordsjælland og Storkøbenhavn – så kan vi hjælpe dig. Vores bedemænd ved hvad god kvalitet og et højt serviceniveau er, og går ikke på kompromis. Kontakt os i dag – du vil ikke fortryde det.

Ring nu på 72 24 72 00 eller udfyld formularen

  Pårørende til Inge Jeppesen

  “Henrik er den bedemand jeg ville ønske alle ville vælge,
  han har gjort meget mere end jeg havde drømt om”

  Pårørende til Svend Albert Sommer

  ”Bedemanden har været virkelig sød og god”

  Pårørende til Lasse Frisch

  “Vi været fuldt ud tilfredse med jeres service, og har været virkelig glad for forløbet.
  Vi kan varmt anbefale jer.”

  Pårørende til Egon Thomsen

  “Ejvind har været super god i forløbet, han havde endda arrangeret ceremonien med den præst vi gerne ville bruge. Alt i alt et godt forløb.”

  Mille – pårørende til Elizabeth Stark

  ”Jeg var super tilfreds med forløbet. Bedemanden har været hurtig og effektiv. Især fordi svigermor blev hentet samme dag. Bedemanden var ikke for “følelses-agtig”, hvilket var præcist hvad vi havde brug for i situationen. Jeg kan varmt anbefale Hjertebegravelse til andre.

  Pårørende til Ingrid Østergaard

  ”Jeg og familien er yderst tilfreds med bedemanden Bjørns professionelle tilgang til opgaven. Alt forløb yderst tilfredsstillende. Og jeg vil anbefale Hjertebegravelse til alle.”