Om Hjertebegravelse

Hvem er vi?

Hos Hjertebegravelse har vi hjertet med i arbejdet, når vi hjælper dig med at tage en kærlig afsked med dine nære. Det har vi haft i mange år og vi gør det med nærvær og et højt serviceniveau.

Vores fokus

Hos Hjertebegravelse har vi fokus på at give dig en oplevelse, der ligger ud over, hvad du normalt kan forvente af en bedemand. Og vi lægger vægt på, at din oplevelse bliver lige det, der passer til dig i din situation.

Vi garanterer dig, at du i hele forløbet bliver fulgt tæt af din professionelle bedemand, og at alle udfordringer bliver løst på en tryg og omsorgsfuld måde. Vi vil gøre alt for at imødekomme netop dine og din afdødes ønsker.

Bedemanden

Hovedpersonen bag Hjertebegravelse er Henrik Andersen.

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henriks hjerte banker for at gøre en forskel for andre mennesker. Han har mange års erfaring med bedemandsfaget og hos ham møder du altid nærvær og høj faglighed. Han har oplevet lidt af hvert og det har givet ham nogle brede skuldre, som du trygt kan læne dig op ad, når du har brug for en bedemand.

Henrik er en produktiv mand og er ofte på farten. Når du fanger ham på telefonen, tager han sig altid tid til en snak, selv om han for det meste er på vej et sted hen. Han ved, hvad der er vigtigt for dig at tænke på lige nu og vejleder dig trygt og sikkert gennem de beslutninger, du skal træffe i forbindelse med dødsfaldet.

Han er din mand hele vejen gennem processen og han gør det, der skal til, for at du får den bedste afsked med den afdøde.

Produkter og bæredygtighed

Hos Hjertebegravelse sætter vi stor pris på værdighed, når det gælder udførelsen af vores services samt kvalitet i de materialer vi benytter. Alle kister er af nordiske materialer, og vi har et stort udvalg af bionedbrydelige urner. Den anvendte maling er naturligvis miljøvenlig, og produkterne er produceret i Skandinavien.

Kontakt

Vi ved, at du har mange ting at tænke på, når du kontakter os. Og det er vores opgave at gøre dig tryg i situationen. Vi er her med en hjertelig og personlig rådgivning hele døgnet.

Kontakt os på tlf. 72 24 72 00 og vi står klar til at hjælpe dig.

Livet er smukt, det skal den sidste afsked også være. Det sørger Hjertebegravelse for.

Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
EtikOnline badge
Business Services - OnToplist.com