Hjertebegravelses opgaver

Vores opgave i forbindelse med en bisættelse eller begravelse er at give dig og de andre pårørende et godt forløb efter dødsfaldet. Hjertebegravelses opgaver begynder med dødsanmeldelsen, og indsamling af attester og nødvendige papirer. Hjertebegravelse anmelder dødsfaldet ved begravelsesmyndigheden, som findes på sognekontorer, eller i forbindelse med den lokale kirke.

De øvrige opgaver, som Hjertebegravelse arbejder med finder du beskrevet herunder. Skulle der være en opgave du gerne vil have udført, som ikke står beskrevet her, så skal du bare kontakte Hjertebegravelse uforpligtende på nummer 72 24 72 00

Inden det er for sent

Her finder du en brochure om testamente, arv og gaver. Det kan være en god ide at sætte sig ind i, inden det er for sent.

Vejledning til pårørende ved dødsfald

Opgaver lige efter dødsfaldet

Hjælp til udfyldelse af papirer og attester ved dødsfald
Afhentning af dødsattest og kørsel af papirer til myndigheder
Højtideligheden planlægges
Pårørende taler med præsten
Borgerlig begravelse eller bisættelse/begravelse?
Påklædning, ilægning, udsmykning

Planlægning af højtideligheden

Udsmykning af kirke eller kapel
Kistepynt, kranse og båre dekorationer
Dødsannoncer
Salmehæfte
Gravsten, mindeplade og tilføjelser
Kistebærer
Gravsted og kirkegård

Opgaver ved højtideligheden

Rustvogn og kørsel
Blomster på gravstedet
Transport af urne til krematoriet

Særlige opgaver i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen

Mindesammenkomst – hvordan og hvorfor?
Begravelseshjælp – hvor meget og hvor fra?
Billeder fra kirken

Hjertebegravelse udfærdiger et uforpligtende overslag på udgifterne i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. En del af omkostningerne har Hjertebegravelse ikke indflydelse på, da der er tale om underleverandører til for eksempel dødsannoncer, gravsten, kiste, urne med mere. Den endelige faktura kan derfor være anderledes end pris overslaget. Hjertebegravelse bestræber sig på at give kunden besked så snart vi kender omkostningerne ved de enkelte udgifter, hvis det afviger markant fra pris overslaget.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg