Bedemand Østerbro

Vi er der når du har brug for os døgnet rundt

BEDEMAND ØSTERBRO

Hjertebegravelse Østerbro bedemanden kan findes på adressen Østerbrogade 113, 2100 København Ø.

Du kan kontakte os alle dage på enten telefon 72 24 72 00 eller email på [email protected]

Bedemanden har døgnvagt 24/7

Herunder kan du se, hvor du kan finde bedemanden Hjertebegravelse ApS.

Bedemand på Østerbro 

Bedemand Østerbro Hjertebegravelse har eksisteret i over 10 år, og startede som en enkelt forretning, men har med årene åbnet flere lokalkontorer adskillige steder i Nordsjælland og Storkøbenhavn.  

Hos Hjertebegravelse på Østerbro bliver der lagt særligt vægt fra starten på, at det skal være en smuk og mindeværdig afsked uden noget mellem linjerne. Østerbro afdelingen har meget engagerede bedemænd, som har et særligt overblik over planlægningen. Østerbro bedemanden leverer altid den højeste service, og det er uden kompromis.  

Østerbro bedemand – priser

Bestilling af en bisættelse eller begravelse er en tillidssag. Der er stor forskellige på priser på markedet. Det skyldes i høj grad den forskel, som der er mellem kvalitet og service. Det kan være svært at vælge, hvor du skal bestille fra. Men husk på ærgrelsen over dårlig vejledning og service som huskes længere end glæden ved en lav pris.  

Prisen på en bisættelse eller begravelse hos en bedemand på Østerbro er afhængig af, hvad man køber. Vi har opstillet et par eksempler på begravelse eller bisættelse, som kan ses her 

Tryghed hele vejen med Bedemand Østerbro 

Østerbro bedemand Når man mister en man holder af, er sorgen ofte svær, og derfor er det vigtigt at finde en bedemand med hjertet på det rette sted, så bedemanden, i fællesskab med de pårørende, kan danne rammerne for en smuk afsked.  En bedemand, som har forståelse for deres situation, og som kan give de pårørende en tryghed for hele processen, så de har tid til at bearbejde sorgen sammen med familien. 

Kontakt Østerbro bedemanden

Vores bedemand på Østerbro besvarer telefonen hele døgnet. Du kan ringe alle ugens dage på 72 24 72 00. Vi er klar til at hjælpe dig med at planlægge en smuk afsked, til den du holder af.

Ring nu på 72 24 72 00 eller udfyld formularen

  Pårørende til Inge Jeppesen

  “Henrik er den bedemand jeg ville ønske alle ville vælge,
  han har gjort meget mere end jeg havde drømt om”

  Pårørende til Svend Albert Sommer

  ”Bedemanden har været virkelig sød og god”

  Pårørende til Lasse Frisch

  “Vi været fuldt ud tilfredse med jeres service, og har været virkelig glad for forløbet.
  Vi kan varmt anbefale jer.”

  Pårørende til Egon Thomsen

  “Ejvind har været super god i forløbet, han havde endda arrangeret ceremonien med den præst vi gerne ville bruge. Alt i alt et godt forløb.”

  Mille – pårørende til Elizabeth Stark

  ”Jeg var super tilfreds med forløbet. Bedemanden har været hurtig og effektiv. Især fordi svigermor blev hentet samme dag. Bedemanden var ikke for “følelses-agtig”, hvilket var præcist hvad vi havde brug for i situationen. Jeg kan varmt anbefale Hjertebegravelse til andre.

  Pårørende til Ingrid Østergaard

  ”Jeg og familien er yderst tilfreds med bedemanden Bjørns professionelle tilgang til opgaven. Alt forløb yderst tilfredsstillende. Og jeg vil anbefale Hjertebegravelse til alle.”