Musik til begravelsen

Hjem » Musik til begravelsen

Musik til begravelsen eller bisættelsen

Det store orkester:

Copenhagen Strings er musikere fra landets bedste symfoniorkestre. De hjælper også med mindeværdig musik til begravelsen.

Copenhagen Strings, Copenhagen Winds og Copenhagen Vocals udgør et unikt musikalsk samarbejde , der på trods af deres selvstændige karakteristika forener deres talenter med samme formål – at skabe magiske øjeblikke!

Deres samhørighed går ud over instrumentering og genrer, hvilket skaber en musikalsk fusion, der appellerer til forskellige sanser og musiksmag.

Musik til begravelsen

Solisten:

Sommetider kan musikken tale der hvor ord mangler.

En mindeværdig oplevelse 

Violinist Michala Høj har spillet violin siden hun var 4 år. Hun har blandt andet studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt Rytmisk Musikkonservatorium og spiller på en fin 300 år gammel italiensk violin.

Michalas fulde CV kan læses her: https://michalahoj.com/hjem/bio.html

Hun har et stort klassisk repertoire og heriblandt kan disse værker foreslås som musikindslag: “Méditation” af Massenet – “Sæterjentens søndag” af Grieg – “Salut d’Amour” af Elgar – “Apres un Reve” af Fauré – “Träumerei” af Schubert – “Sarabande” fra Partita no. 2 af Bach m. fl.

Lyt her til Sæterjentens søndag af Grieg:

Hvis du har spørgsmål/ønsker til musikken har du også mulighed for selv at kontakte Michala. Hun kan kontaktes på tlf nr.: 2511 1280 eller mail: [email protected]

 

Hvis du har andre ønsker til musik er du velkommen til at kontakte os her

Bedemænd Hjertebegravelse

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.
+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg