Bedemand i Nordsjælland

Hjem » Bedemand i Nordsjælland

Tal med din Bedemand nordsjælland

Kokkedal kirke - Bedemand Nordsjælland

Når du taler med din bedemand nordsjælland, så aftaler i indbyrdes på hvilke områder, og med hvad, i ønsker hjælp og rådgivning. Samtalen foregår ofte i afdødes hjem, men kan selvfølgelig foregå hos dig, eller hos bedemanden.

Hjertebegravelses bedemand udfylder dødsanmeldelsen. Du eller den nærmeste pårørende underskriver anmeldelsen. Hjertebegravelses bedemand sørger for at aflevere dødsanmeldelsen til begravelsesmyndigheden, der er kordegnen eller præsten i sognet, hvor afdøde boede.

Her finder du Hjertebegravelses bedemand:

Hjertebegravelse arbejder i Nordsjælland, Storkøbenhavn, Københavnsområdet og på Sjælland, og har samarbejde med kirkekontorer i Allerød, Birkerød, Gentofte, Hillerød, Holte, Hvidovre, Hørsholm, Lyngby og Virum, samt landsbyerne omkring byerne. Desuden har Hjertebegravelse kontorer i Jyllinge, og på Nørrebro og Østerbro.

Bedemandens normale opgaver omfatter følgende:

Udfyldelse af papirer og attester. Forsendelse af, eller kørsel til myndighederne med papirer. Planlægning af bisættelsen eller begravelsen i samarbejdet med præsten. Alternativt kan bisættelsen foregå uden præst, hvis for eksempel afdøde ikke var medlem af folkekirken. Aftale mellem familie og præst. Præsten holder en tale over afdøde baseret på samtalen.
Herudover sørger bedemanden normalt for afhentning og iklædning af afdøde og eventuelt udsyngning ved kiste ilægningen. Desuden er rustvognskørsel til og fra kirke eller kapel samt transport af urne til kirkegård en del af hjertebegravelses arbejde. Der kan desuden forekomme Kørsel med blomster fra kirke til kirkegård.

Bedemand Nordsjælland – andre opgaver

Andre områder som Hjertebegravelses bedemand beskæftiger sig med er bestilling af båre dekorationer, kranse, kistepynt, musik, sanger, dødsannoncer, stenhugger og hvad der ellers måtte ønskes hjælp til.

Din bedemand hjælper også med ansøgning om begravelseshjælp fra kommunen, Sygesikringen Danmark samt evt. private begravelseskasser. Hjertebegravelse undersøger om afdøde er berettiget til hjælp ud over den hjælp der kan fås fra det offentlige.

Bedemanden giver dig et prisoverslag over udgifterne ved bisættelsen eller begravelsen. Hjertebegravelse kan ikke give dig en 100% garanti for at prisoverslaget holder, da en del af udgifterne i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen stammer fra underleverandører, hvor priserne kan ændre sig. Desuden kan ænsket til bisættelsens eller begravelsens omfang ændre sig, og i det tilfælde vil hjertebegravelse fremsende eller orientere om et nyt revideret prisoverslag.

Hjertebegravelse findes lokalt i Allerød, Birkerød, Hillerød, Lyngby, Virum, Farum, Frederikssund, Frederiksværk, Herlev, Glostrup, Hvidovre, Jyllinge, Nørrebro og Østerbro.

Bedemænd Hjertebegravelse

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.
+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg