Bedemand priser

Hvad koster begravelse og bisættelse?

Herunder ses 3 eksempler på pris ved begravelse og bisættelse.

Tilvalg

Følgende kan tilvælges:

Aften/weekend tillæg
1.000,-
Afhenting ved hjemmedød (kørsel)
1.600,-
Afhenting ved død på plejehjem (kørsel)
1.600,-
Tøj til afdøde
500,-
Fremvisning af afdøde
850,-
Anden kiste
Spørg
Kistepynt
Spørg
Andre blomster til højtid
Spørg
Pyntning af kirke/kapel
Spørg
Salmeblade
Spørg
Assistance ved højtid*
850,-
*De fleste steder er bedemandens tilstedeværelse en forudsætning.
Kørsel af blomster
Spørg
Kørsel af urne
850,-
Gravsten eller plade
Spørg
Kirkegård/gravsted
Spørg
Annoncering
Spørg
Øvrige services: Musik og andet
Spørg
Arrangement efter højtid
Spørg
Askespredning over havet
Spørg
Opbevaring på køl
580,-
Kørsel ved politisag
650,-

Bedemand priser

Pris på bisættelse eller begravelse

Bestilling af bisættelse eller begravelse er en tillidssag. De mange forskellige priser på markedet skyldes i høj grad forskellen mellem kvalitet og service. Ærgrelse over dårlig vejledning og service huskes længere end glæden ved en lav pris. En god begravelse er smuk og mindeværdig.

Prisen på en bisættelse eller begravelse er selvfølgelig afhængig af, hvad man køber og derfor har vi valgt at vedlægge eksempler på begravelse eller bisættelse som kan ses herover. Priserne er inklusive moms.

Faste bedemand priser på begravelse eller bisættelse

Der er bedemænd, som siger at en begravelse kan gøres for en fast pris, men det forudsætter at du selv udfører mange af de ting bedemanden normalt sørger for. Du får ofte kun nogle få kerneydelser til den nedsatte pris.

Vores honorar dækker den tid vi bruger til at tilrettelægge bisættelsen eller begravelsen. Det vil sige koordinering med præst, kirke, kirkegård og andre. Honoraret dækker derudover bistand ved anmeldelse af dødsfaldet til myndighederne, annoncering, blomsterbestilling, minde sammenkomst med mere. Vi beder om at få dækket visse udgifter, når der er tale om kontante udlæg, mens resten vil blive faktureret efter bisættelsen / begravelsen.

Hertil kan der komme udgifter til krematorium, kirkegård, salmehæfte, sanger og så videre.

Hjertebegravelse har provisionsaftaler med underleverandører, men prisen er ens for dig uanset om du køber hos leverandøren eller gennem Hjertebegravelse.

Oversigt over bedemand priser ved begravelse eller bisættelse

Hvis du gerne vil have en oversigt over forskellige bedemænds priser, så er det desværre umuligt. Forskellige bedemænd har forskellige priser, ligesom prisen på brød afhænger af hvor du køber det – Netto eller Irma. Der er blandt andet forskel på serviceniveau og mængden af ydelser du får hos den enkelte bedemand. Desuden arbejder nogle bedemænd med basis ydelser, hvor du efterfølgende må købe ekstraydelser, hvis du ikke vil lave arbejdet selv.

Husk også at du kan få efterlevelsespension, efterlevelseshjælp og begravelseshjælp afhængigt af din økonomiske situation. Derfor anbefaler vi, at få en pris og en oversigt, i forbindelse med samtalen med bedemanden.

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udfyld formularen og bliv kontaktet hurtigst muligt

 

   

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

  Udtalelser

  Udtalelser fra vores kunder

  Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
  – Venlig hilsen Nethe Schultz

  Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

  – Familien til Zarah Norooz

  Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

  – Pårørende til Esta C.

  Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

  – Annette M. med familie.

  Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

  – Jonna N.