Bedemand Frederiksværk

Vi er der når du har brug for os døgnet rundt

Hjertebegravelse, din lokale bedemand Frederiksværk

At miste et elsket menneske er en af livets sværeste oplevelser. Hos Hjertebegravelse i Frederiksværk forstår vi den dybe sorg og usikkerhed, som følger med et dødsfald. Vores mange års erfaring, og vores faguddannede bedemænd i Frederiksværk, står klar til at støtte dig i den svære tid. Vi tilbyder omsorgsfuld og professionel hjælp, så du kan fokusere på at tage afsked med din kære.

Faguddannede, omsorgsfulde bedemænd

Hos Hjertebegravelse er vores bedemænd faguddannede, og vi har mange års erfaring med begravelse og bisættelse. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og godt støttet, når man står overfor et tab. Derfor lægger vi stor vægt på at yde en personlig og omsorgsfuld service. Vores bedemand i Frederiksværk er her for at hjælpe med alt det praktiske, så du kan bruge tiden på at mindes og sige farvel.

Vi er lokalkendt

Bedemand Frederiksværk - Frederiksværk kirke Vores bedemand i Frederiksværk har fulgt mange borgere til det sidste hvilested. Derfor har vi et indgående kendskab til de forskellige muligheder i området. Vi kender områdets kirker, Frederiksværk Kirke og Vinderødkirkerne og Kregme Kirke. Og vi har et godt samarbejde med sognets præster.

Døgnåben Frederiksværk bedemand

Vores bedemand i Frederiksværk besvarer altid telefonen, og vi er kun et telefonopkald væk, uanset hvornår på døgnet du har brug for os. Vi tilbyder den nødvendige støtte, og vi kan hjælpe med alle aspekter af begravelsen, fra det første opkald til den sidste afsked.

Personlig samtale i hyggelige omgivelser

Vi ved, det er overvældende at skulle træffe svære beslutninger om et elsket menneskes begravelse. Derfor tilbyder vi personlige samtaler i vores hyggelige samtalelokaler i forretningen. Her kan du i ro og mag drøfte dine ønsker og behov med en af vores erfarne bedemænd. Hvis du foretrækker det, kommer vi naturligvis gerne hjem til dig.

Rimelige priser

Hos Hjertebegravelse mener vi, at alle fortjener en smuk og værdig afsked. Derfor tilbyder vi rimelige priser, så du kan få den støtte og hjælp, du har brug for i en svær tid.
Vi har sammensat nogle forslag, så du kan se, hvilket niveau vores priser ligger på. Men da ikke to begravelser er ens, udregner vi naturligvis gerne uforpligtende en fast pris ud fra de konkrete ønsker.
Vi sørger for at give dig en klar oversigt over omkostningerne, så der ikke opstår uventede udgifter hen ad vejen.

Omsorg og nærvær

Omsorg er kernen i vores arbejde hos Hjertebegravelse. Vi tager os ikke kun af de praktiske opgaver, men yder også omsorg og støtte til de pårørende. Vi sørger for, at alle aspekter af begravelsen foregår med den største respekt og værdighed, både for afdøde og de pårørende.

Vi tager os af alt det praktiske

Når man mister et nærtstående menneske, forekommer det praktiske oftest uoverskueligt. Hos Hjertebegravelse tager vi os af alle de praktiske detaljer omkring begravelsen. Dette inkluderer kontakt med myndigheder, kirke eller kapel, blomsterarrangementer, dødsannoncer og meget mere. Vores mål er at lette din byrde, så du kan fokusere på at tage afsked på en værdig og fredfyldt måde.
Du kan her se vores forskellige opgaver

Kontakt vores bedemand i Frederiksværk

Har du brug for en bedemand i Frederiksværk, så tøv ikke med at kontakte os.
Vi er her for at hjælpe dig døgnet rundt og tage os af alle aspekter af begravelsen med omsorg og professionalisme.
Uanset om du ønsker en samtale i vores hyggelige lokaler, eller i dit eget hjem, er vi kun et telefonopkald væk. Ring til os på 72 24 72 00 og lad os hjælpe dig igennem den svære tid.

Du kan også kontakte os via vores kontaktformular.
Vi vender hurtigt tilbage.

Ring nu på 72 24 72 00 eller udfyld formularen

  Pårørende til Inge Jeppesen

  “Henrik er den bedemand jeg ville ønske alle ville vælge,
  han har gjort meget mere end jeg havde drømt om”

  Pårørende til Svend Albert Sommer

  ”Bedemanden har været virkelig sød og god”

  Pårørende til Lasse Frisch

  “Vi været fuldt ud tilfredse med jeres service, og har været virkelig glad for forløbet.
  Vi kan varmt anbefale jer.”

  Pårørende til Egon Thomsen

  “Ejvind har været super god i forløbet, han havde endda arrangeret ceremonien med den præst vi gerne ville bruge. Alt i alt et godt forløb.”

  Mille – pårørende til Elizabeth Stark

  ”Jeg var super tilfreds med forløbet. Bedemanden har været hurtig og effektiv. Især fordi svigermor blev hentet samme dag. Bedemanden var ikke for “følelses-agtig”, hvilket var præcist hvad vi havde brug for i situationen. Jeg kan varmt anbefale Hjertebegravelse til andre.

  Pårørende til Ingrid Østergaard

  ”Jeg og familien er yderst tilfreds med bedemanden Bjørns professionelle tilgang til opgaven. Alt forløb yderst tilfredsstillende. Og jeg vil anbefale Hjertebegravelse til alle.”