Bedemand Farum

Mindeværdig afsked til en fornuftig pris

Bedemand Farum

Selv om man kan finde tilbud på begravelser og bisættelser til omkring 7-8.000, så er faktum at de fleste ender med at koste omkring 20-30.000 når alt er betalt.

Omkostninger til bedemand er kun en del af de samlede omkostninger i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen.

Der er også omkostninger til blomster, annoncer, kremering, gravsted, gravsten med mere. Disse omkostninger kan bedemanden eventuelt lægge ud for, men det er altså ikke noget bedemanden sælger.

Bedemand Farum arbejde

Bedemand Farum - farum kirkeDer er en del arbejde i forbindelse med en bisættelse, som ikke ses af de pårørende. Det tager som regel mellem 8 og 15 timer at få alt på plads og afviklet i en god stemning, og det er grunden til at begravelser og bisættelser er så forholdsvist dyre.
Det er muligt at pårørende selv kan klare en del af arbejdet, og på den måde spare lidt i forhold til den samlede faktura. Men hvis nogle af arbejdsgangene bliver udført forkert, så kræver myndighederne at bedemanden sørger for at få styr på anmeldelser med mere. Det betyder at pårørende i sidste ende kan ende med en større regning, end hvis de havde ladet bedemanden klar det hele fra starten.

Hjertebegravelse Farum bedemand

– kan findes på adressen Vejgårdspark, 3520 Farum. Ring for aftale om møde.
Du kan kontakte os alle dage på enten telefon 72 24 72 00 eller email på [email protected]
Bedemanden har døgnvagt 24/7

Mindeværdig afsked

God pris på bisættelse og begravelseHjertebegravelse har i mere end 10 år serviceret kommunens borgere med mindeværdig afsked til en fornuftig pris. Hos Hjertebegravelse i Farum bliver der lagt særligt vægt fra starten på, at det skal være en smuk og mindeværdig afsked, uden noget mellem linjerne. Hjertebegravelse i Farum har meget engagerede bedemænd, som har et særligt overblik over planlægningen. Farum bedemanden leverer altid den højeste service, og det er uden kompromis. 

Farum bedemand – priser 

Hvis du søger på “pris begravelse” eller “billig begravelse” vil du finde en masse “gode tilbud” på under 10.000.
Det er ikke en realistisk pris, da du i så fald selv skal stå for en masse arbejde. Og alligevel vil du ende med en meromkostning, hvis jeres situation ikke passer præcist ind i en skabelon defineret af bedemanden.

Der er altså mere tale om blikfang – for at få dig til at tale med den pågældende bedemand – end om at du faktisk kan få en bisættelse til under 10.000 kr.

Ring nu på 72 24 72 00 eller udfyld formularen

  Pårørende til Inge Jeppesen

  “Henrik er den bedemand jeg ville ønske alle ville vælge,
  han har gjort meget mere end jeg havde drømt om”

  Pårørende til Svend Albert Sommer

  ”Bedemanden har været virkelig sød og god”

  Pårørende til Lasse Frisch

  “Vi været fuldt ud tilfredse med jeres service, og har været virkelig glad for forløbet.
  Vi kan varmt anbefale jer.”

  Pårørende til Egon Thomsen

  “Ejvind har været super god i forløbet, han havde endda arrangeret ceremonien med den præst vi gerne ville bruge. Alt i alt et godt forløb.”

  Mille – pårørende til Elizabeth Stark

  ”Jeg var super tilfreds med forløbet. Bedemanden har været hurtig og effektiv. Især fordi svigermor blev hentet samme dag. Bedemanden var ikke for “følelses-agtig”, hvilket var præcist hvad vi havde brug for i situationen. Jeg kan varmt anbefale Hjertebegravelse til andre.

  Pårørende til Ingrid Østergaard

  ”Jeg og familien er yderst tilfreds med bedemanden Bjørns professionelle tilgang til opgaven. Alt forløb yderst tilfredsstillende. Og jeg vil anbefale Hjertebegravelse til alle.”