Bedemand Gentofte

Vi er altid kun et opkald væk

Bedemand Gentofte med mange års erfaring; det er os.

Vi har i årevis fulgt lokale borgere i Gentofte til det sidste hvilested. Vores bedemand i Gentofte er erfaren, og han har stort lokalkendskab. Har du mistet, så er vi her for dig. Ring nu på 72 24 72 00, vi svarer hele døgnet.

Lokalkendt bedemand Gentofte

Bedemand Gentofte - begravelse og bisættelseVores bedemand i Gentofte er gammel i gårde. Han har varetaget mange begravelser og bisættelser for pårørende til borgere i Gentofte. Det betyder, at han har godt kendskab til Gentoftes Kirker og et fint samarbejde med sognets præster.
Dette giver os det bedste udgangspunkt til at planlægge en smuk og mindeværdig afsked.
Vi rådgiver dig grundigt

Afdøde har måske efterladt en sidste vilje, så du ved præcis, hvad der skal ske. Hvis afdøde ikke har efterladt sin sidste vilje, er det dig, der skal træffe de svære valg. Vores bedemand i Gentofte sidder klar til at rådgive og støtte dig i den svære tid. Og vi gennemgår de mange muligheder, også hvad angår praktikken, med dig.

Vi kan både fortælle om askespredning over åbent hav, skovkirkegårde og mere traditionelle bisættelser og begravelser. Vi sørger for at klæde dig på til at træffe den rette beslutning, den kan jo ikke gøres om. Vores bedemand er erfaren og professionel, og han er altid kun et opkald væk.

Omsorg og nærvær

Vi ved, hvor svært det er at miste. Og vi ved, at alle reagerer forskelligt, derfor tilgår vi dialogen fra dit udgangspunkt. Du bestemmer selv, hvor meget vi skal bistå med, og vi sørger for, du er informeret om mulighederne.

Vi tager os af alt det praktiske på en omsorgsfuld og nærværende måde, med respekt for afdøde. Vi har tid til at tale, når du har brug for det. Og vi er nærværende og omhyggelige, så du er i trygge hænder.

Samtaler hos Bedemand Gentofte og i hjemmet

Vi tilbyder afholdelse af samtaler i vores hyggelige samtalestue. Det er nemt at finde hertil, og der er gode, gratis parkeringsmuligheder. Vi kører også gerne ud i hjemmet, naturligvis når det passer dig. Det er en vigtig samtale, derfor bør den foregå, hvor og når du finder bedst. Tidspunktet er også helt op til dig.
Kontakt os, vi svarer hele døgnet
Vi har altid en bedemand ved telefonen, hver dag, hele døgnet.
Så ring til os på 72 24 72 00.
Du kan også bruge vores kontaktformularRing nu på 72 24 72 00 eller udfyld formularen

  Pårørende til Inge Jeppesen

  “Henrik er den bedemand jeg ville ønske alle ville vælge,
  han har gjort meget mere end jeg havde drømt om”

  Pårørende til Svend Albert Sommer

  ”Bedemanden har været virkelig sød og god”

  Pårørende til Lasse Frisch

  “Vi været fuldt ud tilfredse med jeres service, og har været virkelig glad for forløbet.
  Vi kan varmt anbefale jer.”

  Pårørende til Egon Thomsen

  “Ejvind har været super god i forløbet, han havde endda arrangeret ceremonien med den præst vi gerne ville bruge. Alt i alt et godt forløb.”

  Mille – pårørende til Elizabeth Stark

  ”Jeg var super tilfreds med forløbet. Bedemanden har været hurtig og effektiv. Især fordi svigermor blev hentet samme dag. Bedemanden var ikke for “følelses-agtig”, hvilket var præcist hvad vi havde brug for i situationen. Jeg kan varmt anbefale Hjertebegravelse til andre.

  Pårørende til Ingrid Østergaard

  ”Jeg og familien er yderst tilfreds med bedemanden Bjørns professionelle tilgang til opgaven. Alt forløb yderst tilfredsstillende. Og jeg vil anbefale Hjertebegravelse til alle.”