Bedemand Birkerød

Din lokale bedemand i Birkerød

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet og vi er der når De har brug for os døgnet rundt, og kommer gerne og taler med Dem i deres eget hjem.

Ring: 72 24 72 00Udfyld formular

Bedemanden i Birkerød

Din lokale bedemand findes på adressen Bistrupvej 68, 3460 Birkerød

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

Hjertebegravelses lokale bedemand Birkerød kan træffes på adresse Bistrupvej 68 i Birkerød. Her vil du altid blive mødt af vores kompetente og sympatiske medarbejdere.

Du kan altid kontakte os på vores telefon 72 24 72 00 eller på vores mailadresse [email protected]

Vores bedemænd kan kontaktes døgnet rundt og er altid klar til at yde den ekstra service for dig.

Derfor skal du vælge Hjertebegravelse i Birkerød

Det kan være svært at adskille bedemænd fra hinanden. Mange vil blive forblændet af en billig pris. Men husk – hvis prisen virker for billig, så er det typisk også fordi, den er det. Pris og kvalitet hænger også sammen, når det kommer til bedemænd. Hos Hjertebegravelse er en af de vigtigste ting service. Service er for os altafgørende.

Vi ønsker, at alle vores kunder finder tryghed hos os, og har følelsen af at de bliver taget i hånden gennem den hårde proces, som det er at sige farvel til sine kære. Du skal derfor vælge Hjertebegravelse i Birkerød og vores bedemænd, hvis du ønsker et smukt sidste farvel til dine kære.

Kyndig vejledning af vores bedemænd

For mange af vores kunder er det første gang, at de er i dialog med en bedemand. Vi har fuld forståelse for, at du nødvendigvis ikke er helt overbevist om, hvad de næste steps er. Her kommer vores kyndige bedemænd ind i billedet. Vores lokale bedemænd i Birkerød har mange års erfaring med at hjælpe med hele processen med en bisættelse eller en begravelse. Vores bedemænd står derfor altid til rådighed, hvis du er i tvivl om hvad der skal ske, eller du mangler idéer til, hvordan du bedst mulig tager en smuk afsked med den, du har mistet.

Bedemand Birkerød og omegn

Hvis du er på udkig efter en bedemand i Birkerød, AllerødØsterbro eller steder i Nordsjælland og Storkøbenhavn – så kan vi hjælpe dig. Vores bedemænd ved hvad god kvalitet og et højt serviceniveau er, og går ikke på kompromis. Kontakt os i dag – du vil ikke fortryde det.

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.