Om Hjertebegravelse

Hvem er vi?

Hos Hjertebegravelse har vi hjertet med i arbejdet. Det har vi haft i mange år og vi har besluttet os for at genindføre nærvær og høj service i bedemandsbranchen.

Hjertebegravelse - hvem er vi

Pris eller kvalitet?

Hovedpersonen bag Hjertebegravelse er Henrik Andersen.

Henriks hjerte banker for at gøre en forskel for andre mennesker og det har det gjort i mange år. Måden han gør en forskel på, har dog ændret sig med årene. Som ung var han f.eks. diskoteksejer i Nordsjælland og gjorde en stor forskel for unge mennesker, der kunne feste under ordnede forhold i deres nære miljø.

I dag har Henrik mange års erfaring som bedemand og han har oplevet lidt af hvert. Det har givet ham nogle brede skuldre, som du trygt kan læne dig op ad, når du har brug for en bedemand.

Henrik er en produktiv mand og er ofte på farten. Når du fanger ham på telefonen, tager han sig altid tid til en snak, selv om han for det meste er på vej et sted hen. Lige med undtagelse af, når du en sjælden gang er heldig at fange ham på et tidspunkt, hvor han sidder hjemme i sofaen med benene oppe og tager sig en tiltrængt slapper. Det er ham vel undt.

Vores fokus

Hos Hjertebegravelse har vi fokus på at give dig en oplevelse, der ligger ud over, hvad du normalt kan forvente af en bedemand. Og vi lægger vægt på, at din oplevelse bliver lige det, der passer til dig i din situation.

Vi garanterer dig, at du i hele forløbet bliver fulgt tæt af din professionelle bedemand, og at alle udfordringer bliver løst på en tryg og omsorgsfuld måde. Vi vil gøre alt for at imødekomme netop dine og din afdødes ønsker.

Produkter

Hos Hjertebegravelse sætter vi stor pris på værdighed, når det gælder udførelsen af vores services samt kvalitet i de materialer vi benytter. Alle kister er af nordiske materialer, og vi har et stort udvalg af bionedbrydelige urner. Den anvendte maling er naturligvis miljøvenlig, og produkterne er produceret i Skandinavien.

Kontakt

Vi ved, at du har mange ting at tænke på, når du kontakter os. Og det er vores opgave at gøre dig tryg i situationen. Vi er her med en hjertelig og personlig rådgivning hele døgnet. Kontakt os på tlf. 72 24 72 00 og vi står klar til at hjælpe dig.

Livet er smukt, det skal den sidste afsked også være. Det sørger Hjertebegravelse for.

Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL