De sidste billeder

Hjem » De sidste billeder

De sidste billeder – Professionel begravelsesfotograf

De sidste billederEn begravelse er en smuk begivenhed, som de nærmeste pårørende sjældent oplever, da de er i dyb sorg. Derfor vælger flere og flere at få en professionel fotograf til at tage billeder på dagen.

Din tryghed

Vi har mere end 10 års erfaring med at skabe gode minder ved begravelser. Vores fotograf Carsten Brix går til opgaven med ydmyghed og respekt for de pårørende.

Det får du med de sidste billeder

1 stk. fotobog med 26 sider. Bogen indeholder billeder fra begravelsen, kaffen og hvis det ønskes, kan vi også sætte talen og salmer ind. Derudover får du adgang til online forum til fjerne slægtninge (tilgængeligt i 6 måneder).

Læs mere om begravelsesfoto og se priser på vores hjemmeside

Bedemænd Hjertebegravelse

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.
+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg