Bedemand Virum

Din lokale bedemand i Virum

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet og vi er der når De har brug for os døgnet rundt, og kommer gerne og taler med Dem i deres eget hjem.

Ring: 72 24 72 00Udfyld formular

Bedemanden i Virum

Din lokale bedemand findes på adressen Kongevejen 204, 2830 Virum

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

Bedemand Virum

Bedemand VirumBedemand Virum – Hjertebegravelse har fået nyt samtalekontor på Kongevejen 204 i Virum den 1. april 2022.

Hjertebegravelse har serviceret Nordsjælland i en årrække, men nu er turen kommet til Virum og omegn.

Du skal vælge Hjertebegravelse – bedemand virum – fordi..

..Hjertebegravelse siden starten har fokuseret på at du som pårørende kan få den bedst mulige afsked. Det betyder at vi klarer alt det administrative og praktiske, mens du tager dig af det der betyder noget for dig. Desuden rådgiver vi dig omkring dine forpligtelser i forhold til det økonomiske. Og du får hjælp til at få styr på alle de ting du som nærmeste pårørende skal tage dig af.

Der er mange ting at tage stilling til og spørgsmål der skal besvares ved et dødsfald. Det er selvfølgelig muligt at stå for nogle af opgaverne selv, men hos Hjertebegravelse opfordrer vi til at overlade alle relevante opgaver til din lokale bedemand. Det koster ikke ekstra at lade Hjertebegravelse klare administration af sagen.

Hvordan er forløbet med Hjertebegravelse?

Kontakten med din lokale bedemand Virum starter altid med en samtale om hvad der skal ske, og hvad det kommer til at koste. Samtalen er uforpligtende, så du risikerer ikke noget ved at tage fat i os.

Efter samtalen koordinerer vi med alle relevante myndigheder. De ting du skal tage dig af kommer vi ind på i samtalen, og du får råd og vejledning til hvordan du kan få udført dem.

Vi sørger for at aftaler kommer på plads med blandt andet præsten, kirken, kirkegården eller krematoriet. Og vi melder tilbage til dig hver gang der er en ny udvikling i forløbet.

Ved bisættelse får du for eksempel besked når urnen er klar til afhentning, nedsættelse eller askespredning.

Hjertebegravelse i Virum ligger på adressen Kongevejen 204, 2830 Virum

Ring på 72 24 72 00 for at kontakte Hjertebegravelse i Virum alle dage.

Vi har åbent fra 8-16 hver dag, og vagttelefonen er åben døgnet rundt.

Vi kan også kontaktes på [email protected]

På kortet herunder finder du de byer Hjertebegravelse har kontorer. Vi betjener kunder i op til 15 kilometers afstand fra Virum

Hjertebegravelse Bedemandsforretninger

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.