Bedemand Østerbro

Din lokale bedemand i Østerbro

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet og vi er der når De har brug for os døgnet rundt, og kommer gerne og taler med Dem i deres eget hjem.

Ring: 72 24 72 00Udfyld formular

Bedemanden i Østerbro

Din lokale bedemand findes på adressen Østerbrogade 113, 2100 København Ø

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

Hjertebegravelse Østerbro bedemanden kan findes på adressen Østerbrogade 1132100 København Ø.

Du kan kontakte os alle dage på enten telefon 72 24 72 00 eller email på [email protected]

Bedemand Østerbro

Hjertebegravelse har eksisteret i over 10 år, og startede som en enkelt forretning, men har med årene åbnet flere lokalkontorer adskillige steder i Nordsjælland og Storkøbenhavn. 

Hos Hjertebegravelse på Østerbro bliver der lagt særligt vægt fra starten på, at det skal være en smuk og mindeværdig afsked uden noget mellem linjerne. Østerbro afdelingen har meget engagerede bedemænd, som har et særligt overblik over planlægningen. Østerbro bedemanden leverer altid den højeste service, og det er uden kompromis. 

Østerbro bedemand – priser

Bestilling af en bisættelse eller begravelse er en tillidssag. Der er stor forskellige på priser på markedet. Det skyldes i høj grad den forskel, som der er mellem kvalitet og service. Det kan være svært at vælge, hvor du skal bestille fra. Men husk på ærgrelsen over dårlig vejledning og service som huskes længere end glæden ved en lav pris. 

Prisen på en bisættelse eller begravelse hos en bedemand på Østerbro er afhængig af, hvad man køber. Vi har opstillet et par eksempler på begravelse eller bisættelse, som kan ses her

Østerbro bedemand – tryghed hele vejen  

Når man mister en man holder af, er sorgen ofte svær, og derfor er det vigtigt at finde en bedemand med hjertet på det rette sted, så bedemanden, i fællesskab med de pårørende, kan danne rammerne for en smuk afsked.  En bedemand, som har forståelse for deres situation, og som kan give de pårørende en tryghed for hele processen, så de har tid til at bearbejde sorgen sammen med familien. 

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.