Bedemand København

Din lokale bedemand i København

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet og vi er der når De har brug for os døgnet rundt, og kommer gerne og taler med Dem i deres eget hjem.

Ring: 72 24 72 00Udfyld formular

Bedemanden i København

Din lokale bedemand findes på adressen Rådvadsvej 64, 2400 København

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

Hjertebegravelse København

Hjertebegravelse bedemandsforretning har siden starten været placeret langs Kongevejen fra København til Hillerød. Fra Amalienborg til Frederiksborg Slot. Hjertebegravelse har lokal kontorer langs hele ruten i Hillerød, Allerød, Birkerød, Virum, Lyngby, Gentofte, København N og København Ø. Hjertebegravelse findes desuden både langs Ring 2 til Hvidovre, og Ring 3 til Glostrup. Hjertebegravelse har også oprettet kontorer i den vestlige del af Nordsjælland i Jyllinge, Ølstykke, Frederikssund, Frederiksværk området.

Hjertebegravelse Bedemandsforretninger

Hjertebegravelse københavn har ikke ansatte siddende i alle disse lokalafdelinger. Som regel kommer vi hjem til dig som pårørende for en samtale inden du beslutter om vi skal være din bedemand. Ud over at vi er til samtaler, er en stor del af vores hverdag optaget af at kontakte og kommunikere med officielle instanser, samt køre papirer og andet relevant materiale rundt til de rette myndigheder. Det er derfor sjældent du ser os på vores bedemandskontor.

Hjertebegravelse København priser

En begravelse eller bisættelse pris starter omkring 8.000,- Der er dog en masse normale omkostninger, som ikke er med i den pris. Derfor bør du være opmærksom på hvad du får med, og specielt hvad du IKKE får med, hvis du ser en bisættelse eller begravelse til den pris. Alle bedemænd har et grund bidrag, som de kalder forskellige ting. Hos Hjertebegravelse København kalder vi det for “Honorar”. Det er den post hovedparten af vores indtjening kommer fra. Vi bruger typisk mellem 6-10 timer på en sag fra start til slut. Det timeforbrug dækkes af “Honoraret”. Der er andre poster som for eksempel “Rustvognskørsel”, der er afhængig af hvor mange ture vi skal køre – lidt som i en taxa. Hjertebegravelse giver dig altid en fast pris på kørslen, så du ikke skal regne med at der kommer ekstra på fakturaen på grund af antallet af kørte kilometer. De fleste bisættelser vi står med, koster omkring 20-25.000,- når alle omkostninger er betalt.

Blomster fra Hjertebegravelse København

Du kan købe dine blomster hos Hjertebegravelse København. Vi har samarbejde med nogle meget dygtige blomsterbindere, som kan lave næsten hvad som helst. Her på siden kan du se nogle af de mange løsninger, som vore dygtige blomsterbindere har lavet igennem tiden. Du kan både få den traditionelle kistepynt, der koster mellem 2.000 og 5.000, samt de flotte blomsterhjerter, eller opsatser og kranse, som mange tager med til den sidste afsked. Efter bisættelsen eller begravelsen bliver blomsterne som regel lagt ud ved gravstedet, eller fællesgrav ukendt, så familien og vennerne kan se dem samlet.

Begravelseshjælp

Hjertebegravelses bedemand vejleder og rådgiver omkring begravelseshjælpen. Der er mange forskellige slags hjælp at få. Nogle er offentlige. Andre er private. De offentlige typer af hjælp kan beløbe sig til over 25.000,- i meget sjældne tilfælde. For de fleste er der tale om mindre hjælp. Grundbeløbet for alle født før 1/4 1957 er kr. 1050. Men har afdøde forberedt sin afsked, kan der desuden være en stor pose penge fra forsikringsordninger eller opsparingsordninger. I gamle dage sparede mange op til deres egen bisættelse gennem “Dansk ligbrænderforening”. Det hedder i dag “Liv og Død” Her kan der ofte være en hjælpende hånd i form af nogle tusinde kroner.

Hvad med betalingen?

Fakturaen fra Hjertebegravelse København kommer som regel 3-4 dage efter vi har hjulpet med afskeden fra kirken eller kapellet. Du har så 14 dage til at betale. Du kan du prøve at spørge afdødes bank om de vil lægge ud fra afdødes konto. Mange banker vil gerne hjælpe. Men hvis de ikke kan, er det dit ansvar at sørge for at betale for bedemanden. De fleste omkostninger, som bedemanden har, er allerede afholdt. For eksempel kisten, blomsterne, rustvognen og så videre. Du kan ikke forvente at bedemanden venter på at fakturaen bliver betalt når skifteretten er færdig. Der kan gå meget lang tid inden det sker.

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.