Bedemand Hillerød

Din lokale bedemand i Hillerød

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet og vi er der når De har brug for os døgnet rundt, og kommer gerne og taler med Dem i deres eget hjem.

Ring: 72 24 72 00Udfyld formular

Bedemanden i Hillerød

Din lokale bedemand findes på adressen Frederiksværksgade 89 B, 3400 Hillerød eller på vores samtalekontor på Skansevej 24, 3400 Hillerød

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

Hjertebegravelse Hillerød

Som din bedemand i Hillerød har vi altid hjertet med, og vi dækker hele Hillerød kommune. Det vil sige, at vi gør alt hvad vi kan, for at virkeliggøre dine behov og ønsker.

Service og kvalitet er to af de allervigtigste ting for os i Hjertebegravelse Hillerød, og derfor yder vi netop dét ekstra for dig. Vi mener ikke at det er de pårørende, som skal stå med alt arbejdet og planlægningen omkring højtideligheden, da vi ved hvor meget det betyder og fylder, når man har mistet en. Derimod hvis du ønsker at gøre noget selv, eksempelvis købe blomster, så er det også muligt.

God service for os, er at lytte til dine ønsker og idéer, og derefter efterleve dem, også selvom det ikke er den nemmeste løsning. Vi rådgiver altid efter vores mange års erfaring, og sikrer os at vores rådgivning passer til jeres behov. Vi er selvfølgelig til rådighed 24/7 og du må hellere stille et spørgsmål for meget end et for lidt.

Du vil opleve at vi altid tager den tid du har brug for, og at vi støtter jer, og sørger for trygge rammer igennem hele forløbet.

Er der forskellige slags begravelser eller bisættelser?

Oftest foregår en højtidelighed i en kirke med en præst, men sådan behøver det nødvendigvis ikke være.

Hos os i Hjertebegravelse Hillerød kan du nemlig selv bestemme hvordan ceremonien skal foregå. Nogle ønsker ikke en præst, andre ønsker selv at tage musik med. Vi tilbyder også at stå for højtideligheden hvis det ønskes. Mange ønsker selv at stå for ceremonien, det vil sige at de pårørende selv siger et par ord, selv styrer musikken og styrer hvordan der bliver sagt farvel. På den måde bliver det helt personligt og som man selv ønsker det.
Vi hjælper dig både med begravelse og bisættelse, så som din bedemand i Hillerød hjælper vi dig hele vejen gennem processen, så du er sikker på at alt bliver som du ønsker det, også det bliver en mindeværdig afsked.

Dette tales selvfølgelig igennem, så vi i samarbejde kan få skabt den helt rigtige afsked til den du har mistet. Den indledende samtale bliver enten taget hos dig i dit hjem eller i et af vores hyggelige samtalelokaler.

Hjertebegravelse Hillerød kan findes på adressen Frederiksværksgade 89B, 3400 Hillerød. Eller på vores samtalekontor på Skansevej 24, 3400 Hillerød.

Du kan kontakte os alle dage på enten telefon 72 24 72 00 eller E-mail på [email protected]. Få en personlig samtale i dag.

Hjertebegravelse har døgnvagt 24/7

Herunder kan du se de byer, hvor du kan finde Hjertebegravelse ApS.

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.