Bedemand Herlev

Din lokale bedemand i Herlev

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet og vi er der når De har brug for os døgnet rundt, og kommer gerne og taler med Dem i deres eget hjem.

Ring: 72 24 72 00Udfyld formular

Bedemanden i Herlev

Din lokale bedemand findes på adressen Herlev Bygade 40

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

Hjertebegravelse Herlev

Hjertebegravelse Herlev bedemanden kan findes på adressen Herlev Bygade 40, 2730 Herlev.

Du kan kontakte os alle dage på enten telefon 72 24 72 00 eller email på [email protected]

Vi hjælper med bisættelser og begravelser fra Herlev Kirke, Præstebro kirke, Lindehøj kirke og Birkholm kirkesal. Herlev kirke er en traditionel kirke fra middelalderen. Præstebro og Lindehøj kirker er moderne kirker fra midten af det 20 århundrede. Birkholm kirkesal benyttes både til kirkelige handlinger og til borgerlige bisættelser. Det vil sige bisættelse uden brug af præst

Herlev kirkegårde

Der er 2 kirkegårde i Herlev. Den ene findes ved Herlev kirke, og er forhopldsvist lille. Den nyere og større kirkegård er ved Birkholm kirkesal.

Hjertebegravelse Herlev benytter også kapellet

Herlev hospital er blevet centrum for mange patienter, og det betyder også en del dødsfald. Derfor er der et hospitalskapel, hvorfra det også er muligt at holde en mindre ceremoni over afdøde. Det kan både foregå med og uden præst. Der er to lokaler. Et stort og et mindre. Der er mulighed for afspilning af musik i begge lokaler. En afskeds ceremoni fra Herlev hospitalskapel tager maksimalt 30 minutter.

Bedemanden har døgnvagt 24/7
Herunder kan du se de byer, hvor du kan finde bedemanden Hjertebegravelse ApS.

Hjertebegravelse andre byer

Hvis du har søgt på bedemand Herlev er du måske kommet til denne side fra Google Adwords

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.