Bedemand Glostrup

Din lokale bedemand i Glostrup

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet og vi er der når De har brug for os døgnet rundt, og kommer gerne og taler med Dem i deres eget hjem.

Ring: 72 24 72 00Udfyld formular

Bedemanden i Glostrup

Din lokale bedemand findes på adressen Brandsbjergvej 115, 2600 Glostrup

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

Bedemand Glostrup

Hjertebegravelse – Din lokale bedemand i Glostrup

Hos Hjertebegravelse har vi altid hjertet med hele vejen igennem forløbet. Vi er der når du har brug for os, og du kan træffe os hele døgnet rundt. Vi kommer gerne og taler med dig i eget hjem. Kontakt os på tlf.: +45 72 24 72 00, eller udfyld vores kontaktformular.

Glostrup kirkeVores bedemænd hjælper blandt andet med:

  • Koordinering med præst, Glostrup kirke, Østervangskirken, Nordre eller søndre kirkegård.
  • Personlig samtale og uforpligtende møde når og hvor det passer dig.
  • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce mm.
  • Dokumenthåndtering.
  • Ansøgning om evt. begravelseshjælp.

Et sidste farvel

Den sidste afsked skal være ordentlig, og derfor tilbyder vi en god behandling og den rette vejledning. Med vores professionelle bedemand er du i trygge hænder, da bedemanden klarer alle de praktiske ting.

Vi står til rådighed og hjælper med de praktiske opgaver, uanset om du ønsker en begravelse eller bisættelse.

Hvad kan du forvente?

Vi har hjertet med i alle situationer, og vores bedemand vil tage hånd om de opgaver i ikke selv vil stå med. Derfor tilbyder vi hjælp til at arrangere ceremonien, bisættelsen eller begravelsen. Vi hjælper også gerne til med andre praktiske ting vedrørende et dødsfald. Vi bestræber os efter at alle ønsker bliver opfyldt på bedste vis, så I kan få en smuk afsked.

Uforpligtende samtale

Hos Hjertebegravelse tilbyder vi en stille og rolig snak om alle de praktiske ting i forbindelse med dødsfaldet. Samtalen kan foregå som et hjemmebesøg, på vores kontor eller et helt tredje sted. Her taler vi blandt andet om det er en bisættelse eller begravelse I ønsker. Uanset hvilke ønsker for ceremonien de har, traditionelle som utraditionelle, gør vi alt i vores magt for at imødekomme jeres ønsker. Samtalen varer typisk 45. Minutter til en time.

Ring til os på 72 24 72 00, eller skriv til os på enten e-mail eller via vores kontaktformular – Så ringer vi når det passer dig.

En god service

Østervang kirkeVi ønsker at give en god behandling, og det gør vi ved at hjælpe dig med at få overblikket.

Vi tilbyder naturligvis en personlig samtale, men det kan også tages telefonisk såfremt dette foretrækkes. Her aftaler vi detaljeret familiens eller den afdødes ønsker, i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Kontakt til kirkekontor, præst, graver samt eventuel ansøgning om begravelseshjælp er blot nogle af de emner vi taler om. Har du andre ønsker, vi kan være behjælpelige med, så kontakt os endelig, Vi hjælper med både praktiske opgaver, papirhåndtering og andet forefaldende arbejde i forbindelse med et dødsfald.

Økonomisk gennemsigtighed

Det er en kerneværdi hos Hjertebegravelse, at vores betingelser og priser er let gennemskuelige, og at kvaliteten er høj. Pris og kvalitet hænger sammen.
De senere år har det været bedemands branchens fokus at udføre begravelser og bisættelser, så billigt som muligt. Desværre har det resulteret i, at de efterladte stod tilbage med praktisk arbejde, der ventede på at blive udført. Hos Hjertebegravelse ønsker vi ikke at spare på kvalitet og service, så derfor ordner vi næsten alt det praktiske.

Kontakt os

Mangler de en bedemand i Glostrup? Så står vi klar hele døgnet rundt. Kontakt Hjertebegravelse via vores kontaktformular, eller på telefon: +45 72 24 72 00.

 

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.