Bedemand Farum

Din lokale bedemand i Farum

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet og vi er der når De har brug for os døgnet rundt, og kommer gerne og taler med Dem i deres eget hjem.

Ring: 72 24 72 00Udfyld formular

Bedemanden i Farum

Din lokale bedemand findes på adressen Vejgårdspark 75, 3520 Farum

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

Hjertebegravelse i Farum har gennem 10 år serviceret kommunens borgere med mindeværdig afsked til en fornuftig pris.

Selv om man kan finde tilbud på begravelser og bisættelser til omkring 7-8.000, så er faktum at de fleste ender med at koste omkring 20-30.000 når alt er betalt. Omkostninger til bedemand er kun en del af de samlede omkostninger i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen,

Der er også omkostninger til blomster, annoncer, kremering, gravsted, gravsten med mere. Disse omkostninger kan bedemanden eventuelt lægge ud for, men det er altså ikke noget bedemanden sælger.

Bedemandens arbejde

Der er en del arbejde i forbindelse med en bisættelse, som ikke ses af de pårørende. Det tager som regel mellem 10 og 15 timer at få alt på plads og afviklet i en god stemning, og det er grunden til at begravelser og bisættelser er så forholdsvist dyre.

Det er muligt at pårørende selv kan klare en del af arbejdet, og på den måde spare lidt i forhold til den samlede faktura. Men hvis nogle af arbejdsgangene bliver udført forkert, så kræver myndighederne at bedemanden sørger for at få styr på anmeldelser med mere. Det betyder at pårørende i sidste ende kan ende med en større regning, end hvis de havde ladet bedemanden klar det hele fra starten.

Hjertebegravelse Farum bedemand kan findes på adressen Vejgårdspark, 3520 Farum. Ring for aftale om møde.

Du kan kontakte os alle dage på enten telefon 72 24 72 00 eller email på [email protected]

Bedemanden har døgnvagt 24/7

Bedemand Farum

Hjertebegravelse har i 10 år serviceret kommunens borgere med mindeværdig afsked til en fornuftig pris. Hos Hjertebegravelse i Farum bliver der lagt særligt vægt fra starten på, at det skal være en smuk og mindeværdig afsked, uden noget mellem linjerne. Hjertebegravelse i Farum har meget engagerede bedemænd, som har et særligt overblik over planlægningen. Farum bedemanden leverer altid den højeste service, og det er uden kompromis. 

Farum bedemand – priser 

Selvom man kan finde tilbud på begravelser og bisættelser til omkring 7-8.000, så er faktum at de fleste ender med at koste omkring 20-30.000, når alt er betalt. Omkostninger til bedemand er kun en del af de samlede omkostninger i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. 

Der er også omkostninger til blomster, annoncer, kremering, gravsted, gravsten med mere. Disse omkostninger kan bedemanden eventuelt lægge ud for, men det er altså ikke noget bedemanden sælger. 

Prisen på en bisættelse eller begravelse hos en bedemand i Farum er afhængig af, hvad man køber. Vi har opstillet et par eksempler på begravelse eller bisættelse, som kan ses her

Bedemandens arbejde i Farum

 Der er en del arbejde i forbindelse med en bisættelse, som ikke ses af de pårørende. Det tager som regel mellem 10 og 15 timer at få alt på plads og afviklet i en god stemning, og det er grunden til at begravelser og bisættelser er så forholdsvist dyre. 

Det er muligt at pårørende selv kan klare en del af arbejdet, og på den måde spare lidt i forhold til den samlede faktura. Men hvis nogle af arbejdsgangene bliver udført forkert, så kræver myndighederne at bedemanden sørger for at få styr på anmeldelser med mere. Det betyder at pårørende i sidste ende kan ende med en større regning, end hvis de havde ladet bedemanden klare det hele fra starten. 

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.