Bedemand Allerød

Din lokale bedemand i Allerød

Vi har altid hjertet med gennem hele forløbet og vi er der når De har brug for os døgnet rundt, og kommer gerne og taler med Dem i deres eget hjem.

Ring: 72 24 72 00Udfyld formular

Bedemanden i Allerød

Din lokale bedemand findes på adressen Gydevang 18, 3450 Allerød

Din lokale bedemand har altid hjertet med, og vi vil gerne hjælpe dig igennem hele forløbet, så det sidste farvel bliver et smukt minde.

Vi giver dig kvalificeret og professionel hjælp, uanset om du vælger en begravelse eller bisættelse.

Vi sørger for at tilrettelægge begravelsen eller bisættelsen, i overensstemmelse med afdødes holdninger samt familiens ønsker.

  • RPrisvenlig bedemand
  • RFri km på rustvognskørsel
  • RKontakt os hele døgnet
  • RVi tilbyder hjemmebesøg

Hjertebegravelse bedemand Allerød

Hjertebegravelse har eksisteret i over 10 år, og startede som en enkelt forretning, men har med årene åbnet flere lokalkontorer flere steder i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Hjertebegravelse har, med deres meget engagerede bedemænd, lagt vægt på fra starten, at det skal være en smuk og mindeværdig afsked, uden noget mellem linjerne. Overblik over planlægningen og gennemsigtighed er deres nøgleord. Den højeste service, uden kompromis.

Hjertebegravelse

Hjertebegravelse ligger flere steder i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og som navnet indikerer, har de hjertet med, i alle henseender.

Når man mister en man holder af, er sorgen ofte svær, og derfor er det vigtigt at finde en bedemand i Allerød med hjertet på det rette sted, så bedemanden, i fællesskab med de pårørende, kan danne rammerne for en smuk afsked.  En bedemand, som har forståelse for deres situation, og som kan give de pårørende en tryghed for hele processen, så de har tid til at bearbejde sorgen sammen med familien.

Bedemand Allerød

Hos Hjertebegravelse i Allerød bliver der lagt særligt vægt fra starten på, at det skal være en smuk og mindeværdig afsked, uden noget mellem linjerne. I Allerød har vi meget engagerede bedemænd, som har et særligt overblik over planlægningen. Allerød bedemanden leverer altid den højeste service, og det er uden kompromis.

Pris eller kvalitet?

Bestilling af en bisættelse eller begravelse er en tillidssag. Der er stor forskellige på priser på markedet. Det skyldes i høj grad den forskel, der er mellem kvalitet og service. Det kan være svært at vælge, hvor du skal bestille fra. Men husk på ærgrelse over dårlig vejledning og service som huskes længere end glæden ved en lav pris.

Prisen på en bisættelse eller begravelse hos en bedemand i Allerød er afhængig af, hvad man køber. Vi har opstillet et par eksempler på prisen på en begravelse eller bisættelse, som kan ses her. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud, som passer dine præferencer og prisleje.

Tryghed hele vejen

Når man mister en man holder af, er sorgen ofte svær, og derfor er det vigtigt at finde en bedemand Allerød med hjertet på det rette sted, så bedemanden, i fællesskab med de pårørende, kan danne rammerne for en smuk afsked.  En bedemand, som har forståelse for deres situation, og som kan give de pårørende en tryghed for hele processen, så de har tid til at bearbejde sorgen sammen med familien.

Hjertebegravelse - hvem er vi

Henrik Andersen

Vi er klar til at hjælpe dig trygt videre og gennem forløbet.

+45 72 24 72 00
[email protected]

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

Vi har været meget tilfredse med vort samarbejde omkring min mands bisættelse. Det blev så enkelt, smukt og højtideligt som vi kunne ønske.
– Venlig hilsen Nethe Schultz

Vi har været rigtig glade for jeres service. Der var meget godt styr på det hele, og bedemanden var god til at tage hånd om alting, også selvom der var nogle lidt særlige og besværlige ønsker til forløbet.

– Familien til Zarah Norooz

Forløbet med bedemanden er gået helt perfekt. Bedemanden var sød og behagelig og overholdt deres aftaler. Der var ikke noget at klage over. Jeg vil gerne anbefale bedemanden videre.

– Pårørende til Esta C.

Vi har været meget tilfredse med hele forløbet. God hjælp og information inden bisættelsen, din håndtering af det kirkelige forløb, samt din pæne fremtræden var med til at gøre bisættelsen smuk og mindeværdig.

– Annette M. med familie.

Mødet gik fint, hvor vi igennem en god dialog planlagde forløbet. Til bisættelsen gik alt som det skulle.

– Jonna N.