Hjertebegravelse Østerbro

Hjertebegravelse Østerbro bedemanden kan findes på adressen Østerbrogade 113, 3-308, 2100 København Ø.

Du kan kontakte os alle dage på enten telefon 72 24 72 00 eller email på [email protected]

Bedemanden har døgnvagt 24/7

Herunder kan du se, hvor du kan finde bedemanden Hjertebegravelse ApS.

Hjertebegravelse Østerbro

Bedemand Østerbro 

Hjertebegravelse har eksisteret i over 10 år, og startede som en enkelt forretning, men har med årene åbnet flere lokalkontorer adskillige steder i Nordsjælland og Storkøbenhavn.  

Hos Hjertebegravelse på Østerbro bliver der lagt særligt vægt fra starten på, at det skal være en smuk og mindeværdig afsked uden noget mellem linjerne. Østerbro afdelingen har meget engagerede bedemænd, som har et særligt overblik over planlægningen. Østerbro bedemanden leverer altid den højeste service, og det er uden kompromis.  

Østerbro bedemand – priser

Bestilling af en bisættelse eller begravelse er en tillidssag. Der er stor forskellige på priser på markedet. Det skyldes i høj grad den forskel, som der er mellem kvalitet og service. Det kan være svært at vælge, hvor du skal bestille fra. Men husk på ærgrelsen over dårlig vejledning og service som huskes længere end glæden ved en lav pris.  

Prisen på en bisættelse eller begravelse hos en bedemand på Østerbro er afhængig af, hvad man køber. Vi har opstillet et par eksempler på begravelse eller bisættelse, som kan ses her 

Østerbro bedemand – tryghed hele vejen  

Når man mister en man holder af, er sorgen ofte svær, og derfor er det vigtigt at finde en bedemand med hjertet på det rette sted, så bedemanden, i fællesskab med de pårørende, kan danne rammerne for en smuk afsked.  En bedemand, som har forståelse for deres situation, og som kan give de pårørende en tryghed for hele processen, så de har tid til at bearbejde sorgen sammen med familien.