Bedemand Hvidovre

Din lokale bedemand i Hvidovre

Hos Hjertebegravelse har vi hjertet med hele vejen gennem forløbet, og vi er der når du har brug for os, hele døgnet rundt. Vi kommer gerne og taler med dig/jer i eget hjem. Kontakt os på telefon: +45 72 24 72 00 eller udfyld vores kontaktformular.

Bedemanden hjælper blandt andet med:

  • Et personligt og uforpligtende møde når og hvor det passer dig.
  • Koordinering med præst, kirke og graver.
  • Bestilling af blomster, kranse, dødsannonce mm.
  • Dokumenthåndtering
  • Ansøgning om begravelseshjælp

Et ordentligt farvel

Vores erfaring som bedemænd i Hvidovre, giver dig sikkerhed for en god afsked. Du får god behandling og den rette støtte. Vores professionelle bedemand klarer de praktiske opgaver, så du kan fokusere på at komme igennem den svære tid. Uanset om du ønsker en begravelse eller bisættelse, står vi til rådighed, og hjælper med de praktiske ting, så I får et smukt og ordentligt sidste farvel.

Vores professionelle bedemand tilbyder desuden hjælp med at arrangere en ceremoni, hvis I ikke ønsker at benytte kirken, eller afdøde ikke var medlem af folkekirken.

Uforpligtende samtale

Hvis behovet opstår, og I ønsker en samtale med en lokal bedemand i Hvidovre, besøger vi dig/jer gerne i eget hjem indenfor ganske kort tid. Vi tilbyder en stille og rolig snak, om alle de praktiske ting, som I ikke vil stå alene med. Uanset hvilke ønsker for ceremonien I har, traditionelle som utraditionelle, gør vi alt i vores magt for at imødekomme jeres ønsker. Om det er en bisættelse, eller begravelse af den afdøde, står vi klar til at hjælpe. Vores lokale bedemand i Hvidovre møder dig og din familie med stor respekt og omtanke, så derfor skal du ikke holde dig tilbage. Du kan trygt skrive til os på enten e-mail eller via vores kontaktformular, så ringer vi når det passer dig.

Vi hjælper med det praktiske

Vores bedemand ønsker at hjælpe dig med at få overblikket over hele forløbet, og hjælper derfor med planlægning af en mindeværdig afskedsceremoni efter dine/jeres ønsker.

Efter I har kontaktet os, holder vi en samtale, hvor vi gennemgår alt det der er relevant for netop jer. Du bestemmer selvfølgelig tidspunktet for dette. Der er mulighed for både en personlig samtale, og det kan også tages telefonisk, såfremt det ønskes. Her aftaler vi detaljeret, hvilke ønsker familien eller den afdøde har i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Vi ønsker, at I som pårørende har tid til at bearbejde sorgen, og til at være tæt med jeres nærmeste. Derfor klarer vi praktiske opgaver, papir håndtering eller andet forefaldende arbejde der kan opstå i forbindelse med et dødsfald, og som skal håndteres. Kontakt til kirkekontor (Risbjerg kirke & Hvidovre kirke eller kapellet på Risbjerg kirkegård), præst, graver samt eventuel ansøgning om begravelseshjælp, er blot nogle af de emner vi er behjælpelige med.

Pris og kvalitet

Økonomisk gennemsigtighed samt troværdighed

Det er vigtigt for os at vores betingelser og priser er let gennemskuelige, og at kvaliteten er høj. I en årrække har det været bedemands branchens fokus at udføre begravelser og bisættelser så billigt som muligt. Og det har desværre i mange tilfælde resulteret i, at de efterladte stod tilbage med en masse praktisk arbejde, der blev overladt til de pårørende. Der er tidligere blevet sparet på kvaliteten og servicen, men vi ønsker ikke at efterlade jer med opgaver I ikke kan håndtere, så derfor er service og kvalitet vigtig for os.

Det betyder måske at prisen er lidt højere når I får vores prisoverslag, end hvis I kigger på andre bedemænds slagtilbud. Men husk at pakketilbud aldrig tager højde for netop jeres situation. Og derfor kan slutresultatet være at I ender med at betale mere i sidste ende. Hos os får du de fulde overblik fra starten.

Vores materialer

Hos Hjertebegravelse benytter vi udelukkende kvalitetsmaterialer fra Norden.  Vi har et stort udvalg af bionedbrydelige urner, hvor den anvendte maling er miljøvenlig. Alle produkter er produceret i Danmark/Skandinavien.

Kontakt Hjertebegravelse

Hvis du ønsker en god service og trygge rammer, så kontakt Hjertebegravelse via vores kontaktformular eller på telefon: +45 72 24 72 00. Vi giver personlig rådgivning fra hjertet, hele døgnet rundt. Kontakt din lokale bedemand i Hvidovre her.

Det samme med den her

Hjertebegravelse Hvidovre ligger på Landlystvej 44C, 2650 Hvidovre.

Du kan kontakte os på 72 24 72 00 eller 22 59 30 82 hele døgnet.

Normale åbningstider er 8-16 hver dag. Vi træffes også uden for åbningstiden.
Se kortet for Hjertebegravelses adresser

Bedemand Hvidovre - Hjertebegravelse